HTML

rozi dániában

Friss topikok

Linkblog

theories & methods of discrimination research

rozidániában 2009.02.05. 21:20

az erasmusban a legszebb és legtanulságosabb az, hogy sokféle nemzetiségű, és ebből adódóan eltérő világképpel rendelkező hallgatókkal vitathatsz meg különböző kérdéseket. személyes és tudományos problémákat egyaránt.

nevezett kurzusunkat egy német származású srác tartja. a félév során végigvesszük a diszkriminációkutatás elméleti és gyakorlati alapjait, aztán egy saját kutatást próbálunk összerakni a tanultak alapján. az óra rendkívül interaktív, prezentációk, meg minden.. de persze csak szigorúan poroszos keretek között. a 800 oldalnyi kötelező irodalom is érdekesnek mutatkozik. beszélünk munkaerőpiaci, nemi, etnikai diszkriminácáról.., de mi zitával például arról fogunk előadni, hogy a szépségnek milyen diszriminációs vonatkozásai vannak..

és mi lehet annál szebb, mint két magyar szociológushallgatónak két román szociológushallgatóval együtt ülni ezen az órán, és diszkriminációval kapcsolatos problémákat megvitatni..  izgalmasnak ígérkezik...

 

Címkék: 1etem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozidaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr92925209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása