HTML

rozi dániában

Friss topikok

Linkblog

kinek így, kinek úgy, de dél-amerikában egyszerűbbnek tűnik a szerelem

rozidániában 2009.05.17. 11:47

valahogy a következőképpen hangzott, amit a brazil lány, angel jegyzett meg valamelyik este, amikor 'szívügyekről' beszéltünk:

'nem értelek titeket, európaiakat, mit problémáztok ezen annyit... mi - akár a karneválon is-, ha megtetszik valaki, egyszerűen csak odamegyünk, megcsókoljuk, lesz ami lesz... akkor legalább egyértelművé válnak a dolgok...'

 

(hozzá kell tenni, hogy éppen ez a brazil lány szeretett bele egy dán fiúba...már 4 hónapja ők az álompár - tényleg nagy szerelem; és angel tegnap kapta meg az értesítést az otthoni egyeteméről, hogy nem hosszabíthatja meg a tanulmányait a koppenhágai egyetemen..., és így a vízumát sem... a szívünk szakad meg miattuk..)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rozidaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr521126382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzubszidaritasturdeFranc 2009.05.20. 23:21:11

Érdekes hozzáállás. Mindenesetre, ha én mindenkit egyszerűen csak megcsókolnék, aki megtetszik, hát kifejezetten bonyolulttá válnának a dolgok.
Persze hirtelen lángoló és könnyen kialvó érzelmekkel lehet, hogy egyszerű lenne.
Na de mi van a többiekkel...?
süti beállítások módosítása