HTML

rozi dániában

Friss topikok

Linkblog

a vizsgák a koppenhágai egyetemen

rozidániában 2009.06.02. 19:14

  • szóbeli: prezentálni kell 10-15 percben egy szabadon választott témát - természetesen az adott tárgy perspektvájában. ehhez írni kell egy 'szinopszis'-t, egy kb 3-5 oldalnyi összefoglalást arról a témáról/problémáról, ami majd prezentálásra kerül, ezt ugyanúgy le kell adni határidőre, mint egyéb beadandókat. a vizsgán minden esetben két tanár van. a prezentáció után 10 perc van kérdésekre, kritikára vitára, amiben felmérik a hallgató tudását - a tanár bármilyen témából kérdezhet, amit a félév során érintettünk.
  • írásbeli - szabadon választott témából: ez hasonló az otthonihoz, amikor is kiválasztasz egy témát a kurzus témájában, és 15 oldalban - 36ezer karakterben, amit szoros értelemben vesznek - a fedőlap, tartalomjegyzék, szövegdobozok, hivatkozások és irodalomjegyzet nélkül. lehetőség van csoportban is írni, de az plusz szerzőnként 7 és fél oldalt jelent. (2400 karakter oldalanként). mindezt 3 példányban kell leadni, és nem nevet, hanem ún. 'egyéni vizsgaszámot' kell írni a fedőlapra. ez azt is jelenti egyben, hogy a titkárnő küldi tovább a tanároknak (két tanár bírálja), és a titkárnőnél lehet jelentkezni az eredményekért is.
  • írásbeli - megadott témából: itt a tanár választ témát, amit a leadási határidő előtt egy-másfél héttel előtt jelent be, szóval mindenki ugyanazt a témát írja meg, szintén két tanár bírálja.

Címkék: 1etem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozidaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr381159793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása