HTML

rozi dániában

Friss topikok

Linkblog

friday bar

rozidániában 2009.04.25. 13:37

a társadalomtudományi kar bárja, ami egy nagyobb közösségi terem lomtalanításból összetákolt bútorokkal, két csocsóasztallal(ingyenes játék), egy hatalmas diszkógömbbel, egy bárpulttal, 3 sörautomatával várja a diákokat - napközben, mint kávézó, péntekenkként pedig mint 'friday bar' működik, zenével, tánccal, ami mindig valami absztrakt kerettörténet köré fonódik - tegnap például valami valóságshowt adtak elő játékkamerával, papírjakuzzival.. (?)

a lényeg, hogy van egy közösségi helyük, ahova le lehet ülni napközben tanulni/olvasni, vagy csak beszélgetni, pénteken pedig elmenni szórakozni. (azzal a bizonyossággal, hogy csak az egyetem diákjait engedik be)

a zene elég 'fura'... backstreetboys, baywatch zene, meg ilyenek..., hogy a táncolási módozatokról meg ne is beszéljünk: külön táncstílusuk van a kelet-európaiaknak, az északiaknak, és a délieknek.., de ezek az északiak.. (?!)

péntek esténként itt tömörül az összes erasmusos, meg dánok is szépszámmal.

 

 

 

 

Címkék: erasmus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozidaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr831085644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása